Reparatie Onderdelen Apple iPhone 6S Plus

Sorteren op:

Pinnetje om simkaart houder open te maken o.a. voor iPhone (sim tray opener)
€0,95
Sale
Ideale complete set gereedschap voor onder andere telefoonreparatie voor Apple iPhone en Samsung Galaxy.
€3,79 €2,69
Sale
Compleet voorgemonteerd LCD scherm voor de Apple iPhone 6S PLUS in de kleur wit. Dit is een compleet voorgemonteerd kant en klaar scherm wat betekent dat veel kleine onderdelen al zijn voorgemonteerd. Dit maakt het vervangen van het scherm nog eenvoudiger
€52,79 €44,69
Front camera voor Apple iPhone 6S PLUS (+) voorkant met proximity sensor reparatie onderdeel. Onderdeel van hoge kwaliteit en zelf te vervangen met behulp van ons gereedschap. Handleidingen voor reparatie zijn online te vinden (o.a. op ifixit).
€11,19
Sale
Simkaart sim tray voor Apple iPhone 6S PLUS Zilver / Silver simkaarthouder reparatie onderdeel.
€6,89 €3,79
<p>Heeft u uw telefoon laten vallen en zit er een barst in uw telefoon? Dan kunt u het glas vervangen met dit onderdeel en uw scherm is weer als nieuw.
€6,39
Als de Batterij Sticker / Tape van je iPhone 6S PLUS beschadigd is, of plakt de batterij sticker niet meer, dan kan je dit onderdeel bestellen.Met deze tape voor de iPhone 6S PLUS batterij bevestigt u de nieuwe batterij op het frame.
€2,59
Sale
Compleet voorgemonteerd LCD scherm voor de iPhone 6S PLUS in de kleur zwart. Dit is een compleet voorgemonteerd kant en klaar scherm wat betekent dat veel kleine onderdelen al zijn voorgemonteerd.
€55,69 €45,69
Sale
Compleet voorgemonteerd LCD scherm voor de iPhone 6S PLUS in de kleur wit. Dit is een compleet voorgemonteerd kant en klaar scherm wat betekent dat veel kleine onderdelen al zijn voorgemonteerd.
€55,69 €45,69
Sale
Compleet voorgemonteerd LCD scherm voor de Apple iPhone 6S PLUS in de kleur zwart. Dit is een compleet voorgemonteerd kant en klaar scherm wat betekent dat veel kleine onderdelen al zijn voorgemonteerd.
€52,79 €44,69
Sale
Compleet LCD scherm voor de iPhone 6S PLUS in de kleur wit met touchscreen en digitizer. Is uw iPhone gevallen en is uw scherm beschadigd of gebarsten? Bespaar dan veel geld op de reparatie door het scherm vrij eenvoudig zelf te vervangen.
€42,69 €32,59
Sale
Compleet LCD scherm voor de iPhone 6S PLUS in de kleur zwart met touchscreen en digitizer. Is uw iPhone gevallen en is uw scherm beschadigd of gebarsten? Bespaar dan veel geld op de reparatie door het scherm vrij eenvoudig zelf te vervangen.
€42,69 €32,59
Sale
Back plate voor Apple iPhone 6S PLUS (+) LCD achterkant zilver reparatie onderdeel. Dit is het metalen plaatje dat achter het lcd scherm bevestigd zit. Handleidingen voor reparatie zijn online te vinden (o.a. op ifixit).
€9,29 €6,69
Schroefjes voor de Apple iPhone 6S PLUS. Mocht u een schroefje zijn kwijtgeraakt dan is dit de oplossing. Hier zitten alle schroefjes in.
€5,19
Sale
Simkaart sim tray voor Apple iPhone 6S PLUS Rose Goud / Rose Gold simkaarthouder reparatie onderdeel.
€6,89 €3,79
Sale
Simkaart sim tray voor Apple iPhone 6S PLUS Grijs / Grey simkaarthouder reparatie onderdeel.
€6,89 €3,79
Sale
Simkaart sim tray voor iPhone 6S PLUS Goud / Gold reparatie onderdeel
€6,89 €3,79
Sale
Doet uw oorspeaker het niet meer naar behoren? Vervang deze dan vrij eenvoudig zelf met dit onderdeel.
€9,89 €4,89
Sale
Flex kabel voor de volume knoppen van iPhone 6S PLUS. Werken uw volumeknoppen niet meer naar behoren? Vervang dan de volume connector van uw iPhone. Reparatie is vrij eenvoudig zelf te doen met ons gereedschap.
€10,89 €7,69
Trilmodule voor de iPhone 6S PLUS. Werkt uw trilfunctie niet meer naar behoren? Vervang deze dan met dit onderdeel. Reparatie is vrij eenvoudig zelf te doen met ons gereedschap.
€7,79
Speaker module voor de iPhone 6S PLUS. Doet uw luidspreker het niet meer naar behoren? Vervang deze dan zelf vrij eenvoudig met ons gereedschap. Handleidingen zijn online te vinden.
€6,79
Front camera voor iPhone 6S PLUS reparatie onderdeel met proximity sensor flex. Onderdeel van hoge kwaliteit en zelf te vervangen met behulp van ons gereedschap.
€8,69
Sale
Dock connector flex voor de iPhone 6S PLUS wit/white. Laadt uw iPhone niet meer op? Doet uw koptelefoon ingang het niet meer? Met dit onderdeel kunt u uw oplaadpoort/headphone ingang vervangen. Compleet onderdeel.
€13,59 €9,79
Sale
21 onderdelen voor de iPhone 6S PLUS. Bent u een onderdeel bij de reparatie kwijtgeraakt of is een onderdeel beschadigd? Met deze complete set kunt u het onderdeel dan vervangen. De set bestaat uit alle inwendige onderdelen van de iPhone 6S PLUS.
€10,29 €8,29
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x