Verzenden & retourneren

 

Bestelt en betaalt u op werkdagen vóór 18:00 uur, dan zorgen wij ervoor dat uw bestelling nog dezelfde dag naar u wordt verzonden (tenzij anders aangegeven). Vanaf dat moment ligt uw bestelling bij PostNL, in 95% van de gevallen zorgen zij ervoor dat u uw bestelling de volgende dag in huis heeft. Een bestelling naar België heeft u doorgaans na 2 werkdagen in huis. Wij bieden altijd gratis verzending voor Nederland en België. 

Wilt u uw bestelling met Track & Trace via de pakketpost van PostNL versturen, dan bedragen de verzendkosten 5,95 euro. 

Bezorgdagen

Besteld vóór 18:00u op Levering Nederland Levering België
Maandag Dinsdag Woensdag
Dinsdag Woensdag Donderdag
Woensdag Donderdag Vrijdag
Donderdag Vrijdag Maandag
Vrijdag Zaterdag Dinsdag
Zaterdag Dinsdag Woensdag
Zondag Dinsdag Woensdag

 

PostNL bezorgt de post in Nederland op: dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Zondag en maandag zijn geen postdagen.

BPost bezorgt de post in België op: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Zaterdag en zondag zijn geen postdagen.

In 5% van de gevallen kan de levering helaas soms langer duren door vertragingen bij de afhandeling of verzending bij PostNL. In het geval dat uw pakket niet binnen de bovengenoemde tijd bezorgd is, willen wij u vragen om vijf bezorgdagen vanaf de dag van verzending af te wachten. Dit is de periode waarbinnen uw bestelling alsnog geleverd kan worden. Voor zendingen naar België willen wij u vragen om acht bezorgdagen vanaf de dag van verzending af te wachten.

In het geval u de bestelling na deze periode nog niet ontvangen heeft, kunt u contact met ons opnemen via [email protected].

 

Retourneren

Mocht u om een bepaalde reden uw bestelling willen retourneren, dan kunt u het retour sturen naar:

Karel du Jardinstraat 29-1
1072SE Amsterdam

Graag uw ordernummer bij de retourzending vermelden. Na ontvangst van uw retour zal het bedrag binnen 1 tot 2 werkdagen worden teruggestort. De producten dienen in originele verpakking geretourneerd te worden. 

 

You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x