Samsung Galaxy S8 G950

Sorteren op:

Sale
USB 2.0 naar USB-C kabel oplader. Te gebruiken voor diverse apparaten met een USB-C ingang. Kabel heeft een lengte van 1 meter.
€8,79 €6,59
Sale
Multifunctionele - 2A - 3 in 1 oplader adapter kabel met een lengte van 1,2 meter.

Met deze kabel kunt u toestellen opladen met een Micro-USB aansluiting, iPhone / iPad aansluiting en USB-C aanlsuiting.
€10,95 €8,79
Sale
Oplaadpoort / charging dock met microfoon voor de Samsung Galaxy S8. Laadt uw Galaxy S8 niet meer goed op? Vervang dan de oplaadpoort. Zelf te vervangen met ons gereedschap. Handleidingen voor reparatie zijn online te vinden (o.a. op ifixit).
€13,69 €9,89
Sale
Multifunctionele geweven - 2A- 3 in 1 oplader adapter kabel met een lengte van 1,2 meter.

Met deze kabel kunt u toestellen opladen met een Micro-USB aansluiting, iPhone/iPad aansluiting en USB-C aanlsuiting.
€10,95 €8,19
Deze Gele universele Sticky Pouch is een handig zakje voor achterop je telefoon. Met de zelfklevende achterzijde kan de Sticky Pouch op zowel je telefoon als op een beschermhoesje worden geplakt en ook weer gemakkelijk verwijderd worden.
€6,79
Deze Blauwe Sticky Pouch is een handig zakje voor achterop je telefoon. Met de zelfklevende achterzijde kan de Sticky Pouch op zowel je telefoon als op een beschermhoesje worden geplakt en ook weer gemakkelijk verwijderd worden. Gemaakt van duurzaam ...
€6,79
Trilmotor voor de Samsung Galaxy S8. Werkt uw trilfunctie niet meer naar behoren? Vervang deze dan met dit onderdeel. Handleidingen voor reparatie zijn online te vinden (o.a. op ifixit).
€6,69
Sale
Power button voor de Samsung Galaxy S8. Werkt uw aan/uit knop niet meer naar behoren? Vervang deze dan met dit onderdeel. Handleidingen voor reparatie zijn online te vinden (o.a. op ifixit).
€8,79 €6,79
Sale
Earspeaker voor Samsung Galaxy S8. Werkt uw oorspeaker niet meer naar behoren bij het bellen? Vervang deze dan met dit onderdeel. Handleidingen voor reparatie zijn online te vinden (o.a. op ifixit).
€8,69 €6,69
Met deze USB-C-naar-HDMI-Adapter sluit je je notebook of tablet aan op een beeldscherm, tv of projector. De USB-C-aansluiting plug je in je notebook, waarna je de HDMI-kabel van het externe apparaat op de USB-C-naar-HDMI-Adapter aansluit.
€13,79
USB naar USB-C kabel wit. Kabel heeft een lengte van 1 meter. Is geschikt voor alle toestellen met een USB-C aansluiting.
€6,89
Dual simkaart houder voor Samsung Galaxy S8 Zwart / Black simkaarthouder reparatie onderdeel.
€6,39
Dual simkaart houder voor Samsung Galaxy S8 Zilver / Silver simkaarthouder reparatie onderdeel.
€6,39
Dual simkaart houder voor Samsung Galaxy S8 Goud / Gold simkaarthouder reparatie onderdeel.
€6,39
Simkaart houder voor Samsung Galaxy S8 Blauw / Blue simkaarthouder reparatie onderdeel.
€6,39
Sale
Headset jack flex kabel voor de koptelefooningang van de Samsung Galaxy S8. Is uw huidige ingang kapot? Vervang deze dan zelf met ons gereedschap. Handleidingen voor reparatie zijn online te vinden (o.a. op ifixit).
€8,79 €6,69
iPhone/iPad connector naar USB-C kabel wit. Aansluiting 1: iPhone/iPad connector. Aansluiting 2: USB-C. Kabel heeft een lengte van 1 meter.
€7,29
Sale
Haweel Fast Charger autolader universeel. Oplader van hoge kwaliteit met snellaadfunctie. (tot 3.1A). Heeft 2 poorten waardoor er twee toestellen tegelijk kunnen worden opgeladen.
€13,89 €11,19
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x