Reparatie Onderdelen iPhone 5

Sorteren op:

Sale
Compleet LCD scherm voor de iPhone 5 in de kleur wit met touchscreen en digitizer. Is uw iPhone gevallen en is uw scherm beschadigd of gebarsten? Bespaar dan veel geld op de reparatie door het scherm vrij eenvoudig zelf te vervangen.
€27,69 €22,69
Handige tool om de schroefjes tijdens de reparatie van de iPhone 5 op orde te houden.
€5,29
Sale
Compleet voorgemonteerd LCD scherm voor de iPhone 5 in de kleur zwart. Dit is een compleet voorgemonteerd kant en klaar scherm wat betekent dat veel kleine onderdelen al zijn voorgemonteerd. Dit maakt het vervangen van het scherm nog eenvoudiger!
€34,89 €24,59
Sale
Complete voorkant voor de Apple iPhone 5 Wit.
LCD + touchscreen + digitizer.
Helemaal klaar voor gebruik.

Inclusief alle benodigdheden.

Snel en makkelijk het scherm vervangen van uw iPhone.
€32,89 €19,79
Batterij voor Apple iPhone 5 - 1440 mAh accu - reparatie onderdeel
€12,19
Trilmotor voor Apple iPhone 5 trilfunctie reparatie onderdeel
€3,39
Sale
Compleet voorgemonteerd LCD scherm voor de iPhone 5 in de kleur wit. Dit is een compleet voorgemonteerd kant en klaar scherm wat betekent dat veel kleine onderdelen al zijn voorgemonteerd. Dit maakt het vervangen van het scherm nog eenvoudiger!
€34,89 €24,59
<p>Heeft u uw telefoon laten vallen en zit er een barst in het glas van uw telefoon? Dan kunt u het glas vervangen met dit onderdeel en de meegeleverde tools en loca lijm.
€9,19
Sale
<p>Heeft u uw telefoon laten vallen en zit er een barst in uw telefoon? Dan kunt u het glas vervangen met dit onderdeel en uw scherm is weer als nieuw.
€7,49 €6,39
<p>Heeft u uw telefoon laten vallen en zit er een barst in uw telefoon? Dan kunt u het glas vervangen met dit onderdeel en uw scherm is weer als nieuw.</p><p>Dit is enkel het front glas en dus geen lcd scherm.
€6,39
Compleet LCD scherm voor de Apple iPhone 5 in de kleur wit met touchscreen en digitizer. Is uw iPhone gevallen en is uw scherm beschadigd of gebarsten? Bespaar dan veel geld op de reparatie door het scherm vrij eenvoudig zelf te vervangen.
€22,69
Als de Batterij Sticker / Tape van je iPhone 5 (5G) beschadigd is, of plakt de batterij sticker niet meer, dan kan je dit onderdeel bestellen.Met deze tape voor de iPhone 5 batterij bevestigt u de nieuwe batterij op het frame.
€2,79
Sale
Premium AAA+ kwaliteit batterij voor de Apple iPhone 5. Batterij is 1440 mAh. Is uw huidige batterij kapot of werkt hij niet meer naar behoren? Dan is dit de oplossing. De batterij is vrij eenvoudig zelf te vervangen. Wordt geleverd inclusief benodigd ger
€16,79 €13,59
Sale
Premium AAA+ kwaliteit batterij voor de Apple iPhone 5. Batterij is 1440mAh. Is uw huidige batterij kapot of werkt hij niet meer naar behoren? Dan is dit de oplossing. Hij is vrij eenvoudig zelf te vervangen met ons gereedschap. Handleidingen zijn in onli
€14,69 €12,29
Glas achterkant voor Apple iPhone 5 Wit/White back glass reparatie onderdeel
€4,69
Glas achterkant voor Apple iPhone 5 Zwart/Black back glass reparatie onderdeel
€4,69
Schroefjes voor Apple iPhone 5 reparatie onderdeel
€2,89
Back camera voor iPhone 5 reparatie onderdeel (achterkant)
€8,69
Front camera voor iPhone 5 reparatie onderdeel + proximity sensor flex
€4,79
Front glas voor Apple iPhone 5 Wit/White (scherm glas)
€5,69
Front glas voor Apple iPhone 5 Wit/White (scherm glas)
€5,79
Front glas voor Apple iPhone 5 Zwart/Black (scherm glas)
€5,79
Schroefhouder voor Apple iPhone 5 reparatie schroefjes houder
€4,29
Oorspeaker voor Apple iPhone 5 (earspeaker) reparatie onderdeel
€1,79
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x