Reparatie Onderdelen iPhone 5S

Sorteer op:

Sale
Ideale complete set gereedschap voor onder andere telefoonreparatie voor Apple iPhone en Samsung Galaxy.
€3,79 €2,69
Pinnetje om simkaart houder open te maken o.a. voor iPhone (sim tray opener)
€0,95
Sale
Compleet voorgemonteerd LCD scherm voor de iPhone 5S in de kleur zwart. Dit is een compleet voorgemonteerd kant en klaar scherm wat betekent dat veel kleine onderdelen al zijn voorgemonteerd. Dit maakt het vervangen van het scherm nog eenvoudiger!
€34,89 €24,59
Sale
Dock connector voor Apple iPhone 5S Wit/White oplaadpoort reparatie onderdeel
€8,89 €6,69
Schroefjes voor Apple iPhone 5S compleet reparatie onderdeel
€2,89
Sale
<p>Heeft u uw telefoon laten vallen en zit er een barst in uw telefoon? Dan kunt u het glas vervangen met dit onderdeel en uw scherm is weer als nieuw.
€7,49 €6,39
Sale
Compleet voorgemonteerd LCD scherm voor de iPhone 5S in de kleur wit. Dit is een compleet voorgemonteerd kant en klaar scherm wat betekent dat veel kleine onderdelen al zijn voorgemonteerd. Dit maakt het vervangen van het scherm nog eenvoudiger!
€34,89 €24,59
Als de Batterij Sticker / Tape van je iPhone 5S beschadigd is, of plakt de batterij sticker niet meer, dan kan je dit onderdeel bestellen.Met deze tape voor de iPhone 5S batterij bevestigt u de nieuwe batterij op het frame.
€2,79
Sale
Complete voorkant voor de Apple iPhone 5S Wit.

LCD + touchscreen + digitizer.
Helemaal klaar voor gebruik.
Snel en makkelijk het scherm vervangen van uw iPhone.
€29,95 €19,79
Sale
Compleet LCD scherm voor de iPhone 5S in de kleur zwart met touchscreen en digitizer. Is uw iPhone gevallen en is uw scherm beschadigd of gebarsten? Bespaar dan veel geld op de reparatie door het scherm vrij eenvoudig zelf te vervangen.
€28,69 €22,69
Sale
Compleet LCD scherm voor de Apple iPhone 5S in de kleur wit met touchscreen en digitizer. Is uw iPhone gevallen en is uw scherm beschadigd of gebarsten? Bespaar dan veel geld op de reparatie door het scherm vrij eenvoudig zelf te vervangen.
€28,69 €22,69
Home button voor Apple iPhone 5S Goud/Gold reparatie onderdeel
€4,79
Back camera voor Apple iPhone 5S achterkant reparatie onderdeel
€8,79
Sale
Compleet LCD scherm voor de iPhone 5S in de kleur wit met touchscreen en digitizer. Is uw iPhone gevallen en is uw scherm beschadigd of gebarsten? Bespaar dan veel geld op de reparatie door het scherm vrij eenvoudig zelf te vervangen.
€28,69 €22,69
<p>Heeft u uw telefoon laten vallen en zit er een barst in het glas van uw telefoon? Dan kunt u het glas vervangen met dit onderdeel en de meegeleverde tools en loca lijm.
€9,19
Premium AAA+ kwaliteit batterij voor de Apple iPhone 5S. Batterij is 1440mAh. Is uw huidige batterij kapot of werkt hij niet meer naar behoren? Dan is dit de oplossing. Hij is vrij eenvoudig zelf te vervangen met ons gereedschap. Handleidingen zijn in onl
€12,39
Home button voor Apple iPhone 5S Zilver/Silver reparatie onderdeel
€4,69
Glas achterkant voor Apple iPhone 5S Zwart/Black back glass reparatie onderdeel
€4,79
Batterij voor Apple iPhone 5S 1560 mAh accu - reparatie onderdeel
€12,29
Sale
Complete voorkant voor de Apple iPhone 5S Zwart.
LCD + touchscreen + digitizer.
Helemaal klaar voor gebruik.
Snel en makkelijk het scherm vervangen van uw iPhone.
€27,95 €18,79
Sale
Premium AAA+ kwaliteit batterij voor de Apple iPhone 5S. Batterij is 1560 mAh. Is uw huidige batterij kapot of werkt hij niet meer naar behoren? Dan is dit de oplossing. De batterij is vrij eenvoudig zelf te vervangen. Wordt geleverd inclusief benodigd ge
€16,79 €13,59
Schroefhouder voor Apple iPhone 5S reparatie schroefjes houder
€4,29
Glas achterkant voor Apple iPhone 5S Wit/White back glass reparatie onderdeel
€4,79
Deze screenprotector voor de iPhone 5/5S/5C/SE is de beste in de markt! Hiermee is je dure telefoon zeer goed beschermd. De screenprotector is eenvoudig zelf aan te brengen zonder luchtbelletjes. Speciaal geproduceerd gehard glas, met een extr....
€5,89
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x