Reparatie Onderdelen iPad Air 2

Sorteren op:

Simkaart houder voor Apple iPad Air 2 / iPad 6 Goud / Gold reparatie onderdeel.
€5,89
Sale
<p>Werkt uw WiFi ontvangst van uw iPad Air 2 niet meer naar behoren? Vervang deze dan zelf vrij eenvoudig met ons gereedschap. Handleidingen voor reparatie zijn online te vinden (o.a. op ifixit).
€8,89 €7,19
Simkaart houder voor Apple iPad Air 2 / iPad 6 - Zilver / Silver reparatie onderdeel.
€5,89
Sale
Oplaadpoort voor de iPad Air 2 WIT. Laadt uw iPad niet meer goed op? Vervang dan de oplaadpoort vrij eenvoudig zelf met ons gereedschap. Handleidingen voor reparatie zijn online te vinden (o.a. op ifixit).
€10,49 €8,29
Sale
Audio jack ingang reparatie onderdeel voor de iPad Air 2 Zwart. Doet uw koptelefooningang het niet meer naar behoren? Vervang deze dan vrij eenvoudig zelf met ons gereedschap. Handleidingen voor reparatie zijn online te vinden (o.a. op ifixit).
€10,39 €8,69
Sale
Audio jack ingang reparatie onderdeel voor de iPad Air 2 WIT. Doet uw koptelefooningang het niet meer naar behoren? Vervang deze dan vrij eenvoudig zelf met ons gereedschap. Handleidingen voor reparatie zijn online te vinden (o.a. op ifixit).
€10,39 €8,69
Sale
Home button voor Apple iPad Air 2 Zilver / Silver. Werkt uw home button niet meer naar behoren? Vervang deze dan zelf vrij eenvoudig met ons gereedschap. Handleidingen voor reparatie zijn online te vinden (o.a. op ifixit).
€13,79 €11,39
Sale
Home button voor Apple iPad Air 2 Zwart / Black. Werkt uw home button niet meer naar behoren? Vervang deze dan zelf vrij eenvoudig met ons gereedschap. Handleidingen voor reparatie zijn online te vinden (o.a. op ifixit).
€13,79 €11,39
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x