Reparatie Onderdelen iPad Mini 4

Sorteren op:

Sale
Audio jack ingang reparatie onderdeel voor de iPad Mini 4 ZWART. Doet uw koptelefooningang het niet meer naar behoren? Vervang deze dan vrij eenvoudig zelf met ons gereedschap.
€12,89 €11,79
Sale
Oplaadpoort voor de iPad Mini 4. Laadt uw iPad niet meer goed op? Vervang dan de oplaadpoort vrij eenvoudig zelf met ons gereedschap. Handleidingen voor reparatie zijn online te vinden (o.a. op ifixit).
€13,79 €11,69
Home button voor Apple iPad Mini 4 Goud / Gold. Werkt uw home button niet meer naar behoren? Vervang deze dan zelf vrij eenvoudig met ons gereedschap. Handleidingen voor reparatie zijn online te vinden (o.a. op ifixit).
€12,19
Werkt uw WiFi ontvangst van uw iPad Mini 4 niet meer naar behoren? Vervang deze dan zelf vrij eenvoudig met ons gereedschap. Handleidingen voor reparatie zijn online te vinden (o.a. op ifixit).
€9,19
Home button voor Apple iPad Mini 4 Zilver/Silver. Werkt uw home button niet meer naar behoren? Vervang deze dan zelf vrij eenvoudig met ons gereedschap. Handleidingen voor reparatie zijn online te vinden (o.a. op ifixit).
€12,19
Home button voor Apple iPad Mini 4 Zwart/Black. Werkt uw home button niet meer naar behoren? Vervang deze dan zelf vrij eenvoudig met ons gereedschap. Handleidingen voor reparatie zijn online te vinden (o.a. op ifixit).
€12,19
Simkaart houder voor Apple iPad Mini 4 (WiFi) Zilver / Silver reparatie onderdeel.
€5,89
Simkaart houder voor Apple iPad Mini 4 (WiFi) Grijs / Grey reparatie onderdeel.
€5,89
Simkaart houder voor Apple iPad Mini 4 (WiFi) Goud / Gold reparatie onderdeel.
€5,89
Audio jack ingang reparatie onderdeel voor de iPad Mini 4 WIT. Doet uw koptelefooningang het niet meer naar behoren? Vervang deze dan vrij eenvoudig zelf met ons gereedschap.
€12,29
Oplaadpoort voor de iPad Mini 4 Zwart. Laadt uw iPad niet meer goed op? Vervang dan de oplaadpoort vrij eenvoudig zelf met ons gereedschap. Handleidingen voor reparatie zijn online te vinden (o.a. op ifixit).
€12,39
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x