Macbook Pro Retina 13 inch Premium Bescherming Hard Case Cover Laptop Hoes hardshell Rood/Red

€ 15,69 Incl. btw

Bescherm uw Macbook in stijl met deze premium hard cover speciaal voor de Macbook Pro Retina 13 inch. De case is dun, heeft een perfecte pasvorm en is gemakkelijk te bevestigen middels een kliksysteem. De elegante dunne cover geeft uw Macbook een unieke u

Op voorraad
    • Altijd gratis verzending in NL & BE
    • Voor 18:00 besteld, morgen in huis*
    • Ruim assortiment
    • Allerlaagste prijzen
    • 14 dagen bedenktijd
    • 3 maanden garantie

Bescherm uw Macbook in stijl met deze premium hard cover speciaal voor de Macbook Pro Retina 13 inch. De case is dun, heeft een perfecte pasvorm en is gemakkelijk te bevestigen middels een kliksysteem. De elegante dunne cover geeft uw Macbook een unieke uitstraling en beschermt uw kostbare laptop geheel tegen krassen en stoten.

De cover set bestaat uit twee delen, een bovenkant en een onderkant. Aan de onderkant van de case is rekening gehouden met ventilatie, u hoeft zich dus geen zorgen te maken over oververhitting. Alle functies en poorten van uw Macbook blijven ook gewoon toegankelijk. Door het slanke design van de hard case past uw Macbook in bijna alle gevallen nog in een sleeve, mocht u deze nog willen gebruiken. Het Apple logo is alleen zichtbaar wanneer de laptop aan staat.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x