Super Handige Sticky Pouch Kaarthouder/Card Holder/Pasjes Houder universeel voor o.a. iPhone en Samsung ZWART (case cover hoesje)

€ 6,79 Incl. btw

Deze zwarte Sticky Pouch is een handig zakje voor achterop je telefoon. Met de zelfklevende achterzijde kan de Sticky Pouch op zowel je telefoon als op een beschermhoesje worden geplakt en ook weer gemakkelijk verwijderd worden. Gemaakt van duurzaam ...

Op voorraad
    • Altijd gratis verzending in NL & BE
    • Voor 18:00 besteld, morgen in huis*
    • Ruim assortiment
    • Allerlaagste prijzen
    • 14 dagen bedenktijd
    • 3 maanden garantie

Deze zwarte Sticky Pouch is een handig zakje voor achterop je telefoon. Met de zelfklevende achterzijde kan de Sticky Pouch op zowel je telefoon als op een beschermhoesje worden geplakt en ook weer gemakkelijk verwijderd worden. Gemaakt van duurzaam siliconen en past op bijna alle telefoon modellen met een platte achterzijde. Gebruik de Sticky Pouch zodat je niet meer die dikke portemonnee of schoudertas mee hoeft te sjouwen.

Sticky Pouch is groot genoeg voor twee betaalpassen zoals je creditcard en je ID kaart of je hotelkaart en je bankpas. Maar hij is natuurlijk ook handig om je oordopjes in te doen of je losse papier- of kleingeld.

Universeel te gebruiken voor onder andere: iPhone 5/5S/5C/SE/6/6S/7/8/X en Samsung Galaxy S6/S7/S8/edge/mini Note 2/3/4/8.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x